Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Já jsem zase slyšel o jednom veledůležitém doktorovi, který veřejnosti zatajil, že vlastní 160 nemovitostí

0 0
možnosti
Foto

Prostě jste zaspal dobuz. Seriálovou.

Krom toho, porovnávat literární či dramatickou tvorbu s realitou je prostě blbost. Obzvláště dnes, kdy odoborných poradců je pomálu (stojí peníze) a scénáristé potřebují "děj."

A zapomeňte na Nemocnici na kraji města. Takovouto kvalitu už dneska nikdo ani "vyrábět" nebude.

Jděte na procházku, dejte si panáka, věnujte se svým bližním. A své profesi.

Dramatické tvůrce nechte stranou. Případně jim oplaťte stejnou, pokud máte to neodolatelné nutkání: oni fušují Vám do lékařství, zafušujte jim do scénáristiky a do herectví.

0 0
možnosti
MH

Docela jste to trefil. Televizní zábavu berme jako špatnou nebo dobrou knížku, jako vydařený nebo prohraný sportovní zápas. A fušování do "scénáristické kultury?" Mezi sebe nikoho nechcou, nevezmou! Jedině snad přes prachy, konexe nebo opravdu hvězdnou kvalitu. Když ji poznají

0 0
možnosti
Foto

V BRUNTÁLI jsem nebyl, ale přeji Ti, Martine, pohodový rok 24!

1 0
možnosti
Foto

Jsem z Bruntálu a stav lékařů není, slušně řečeno, nejlepší. Okresní město má očního specialistu s cedulí nebereme, zubaři nebereme, pediatři v důchodovém věku a praktici na doporučení. Hlášku jsem zachytil, ale nedotkla se mne. Být scénáristou z Ostravy, použiji Brno.

4 0
možnosti
JR

J17a36n 95R93á12ž

8. 1. 2024 19:20

Osobně si vážím všech zdravotníků, ale obzvláště si vážím dobrých praktiků a pro svoji práci zapálených ambulantních specialistů. Z otevřených debat s některými z nich jsem dovodil, že posílení pravomocí praktiků, posílení pravomocí vysokoškolsky studovaných zdravotních sester a omezit funkce nemocničních ambulancí jen na vlastní pacienty, spolu s transformací tak zvaných zdravotních pojišťoven na skutečné pojišťovny, vyřeší většinu problémů našeho zdravotnictví.

PS. Jsem samozřejmě i pro zvýšení spoluúčasti na zdravotní péči a u některých kategorií pacientů, i razantní.

0 0
možnosti
AT

Vy jste jako hlavního hrdinu seriálu očekával Mirka Dušína vyvážených korektních názorů, s úctou k první lékařské linii a soucitem k drsnému a odlehlému kraji, který náhodou zrovna vám přirostl k srdci?

3 0
možnosti
MH

No, Mirka Dušína zrovna ne, ale taky ani ne zrovna Mirka Topolánka ne.

1 0
možnosti
MS

Bruntál je fakt blbost, protože neúspěšní a vzpurní jsou přece naveleni do Bezdíkova ...

P.S. Co je "potěŽ pánbů"

1 0
možnosti
MH

Potěž podle vzoru protěž, nebo snad ne? Děkuji za upozornění, opravil jsem si to.

0 0
možnosti

V Bruntáli... Každý správný krnovský patriot vám řekne, že Bruntál se skloňuje podle vzoru zadel (nahraďte přiléhavějším výrazem).

Jinak bych to v tom seriálu nebral nijak vážně, co by měli říci Brňáci, když si z nich pražští umělci střílejí v každém druhém pořadu. Dokonce i Ondřej Sokol, rodák ze Šumperka, si v pořadu Na lovu sem tam do Brňáků rýpne.

4 0
možnosti
MH

Měli by ozvat bruntálští praktici, jestli se jich to dotklo. Asi by odpověděli, že ne, ale...

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že děláte komára z velblouda, kolego. Sice jsem to neviděl, ale ten Bruntál je tam asi jen proto, že je to tak trochu odlehlé místo. Mohl tam být třeba Javorník, nebo Osoblaha, ale to by Pražák nevěděl, kde to je.

5 1
možnosti
MH

Ano, ale fakt to vedlo k tomu, že stát se obvoďákem je nouze, a úplně největší v Bruntáli. Tak je Bruntál správně, Milane Šťastný?

0 0
možnosti
PD

S vama musí být radost sdílet domácnost, když berete tv serial tak vážně. A že mladí lékaři nechtějí pracovat někde v pohraničí, místo Bruntálu dosadte cokoliv kromě krajských měst, je prostě fakt. Když se nekam podaří sehnat obvodaka, pediatra nebo zubaře, jde to mistnj událost roku, a to k tomu město dá byt a vybavenou ordinaci.

3 0
možnosti
MH

Děkuji, a věřte, že je to radost se mnou sdílet domácnost. Potvrzuji si sám sobě

3 1
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 14,54
  • Průměrná čtenost 1553x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy