Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pouze jednou,Egypt a naposledy.

Z hromadné zábavy,řízené animátory,mám hrůzu,asi jako Jana níže.

0 0
možnosti
Foto

J86a19n53a 12M26a33j56o78v72á

28. 9. 2018 10:24

Taky jsem vůči cizím lidem "bezkontaktní" a všeliké hry mne přímo děsí. All inclusive jsem ještě nezažila, každý rok si s manželem říkáme, že letos si takovou superflákárnu dopřejeme. Ne ani proto, že jídla bude mnoho, ale že by "pečení holubi" jednou lítali do huby zcela bezpracně a my se mohli královsky flákat.

Jenže...flákat...ehm...mám jet kamsi daleko a tam dělat...nic? Fakt? A vydrží to ta zvědavá část mne??? (Odpověď: asi ne). Nebudu z těch lehátek, koktejlů a pečených holubů třetí den otrávená??? (Odpověď: asi jo).

Takže vlastně nevím. Ale...stejně to jednou vyzkoušíme... :-)))

0 0
možnosti

Flákat se dá i bez all inclusive. A navíc naprosto svobodně. :-)

0 0
možnosti
Foto

Byla jsem na All inkluz. jednou a už nikdy bych to nechtěla...Naprosto shodné s vámi popisovaným pobytem. Ta hromadná všeobecná jakože zábava, přežírání se, kterýmu pod vizuálním vjemem nejde odolat, různí obšmourníci využívající možnosti vypít a otlapkávat kdeco a kdekoho, hlasitá hudba celej den...Už nikdy. ...Raději Chorvatsko v pronajatym domě u moře a sama vyvařovat, nebo - jako teď - samocestování s veškerými plusy a mínusy. Člověk je sice občas utahanej nebo nevečeří, ale při představě velkoprodukce vyžraných velryb ve velkym hotelu, budu raději v chatrči u Karibiku požírat každej den kokos a rybu v naprostym klidu.

1 0
možnosti

Samozřejmě, i klid a soukromí má něco do sebe.

0 0
možnosti
Foto

já bych tenhle typ dovolené vydržela tak dva dny-pobytovky beru jen se snídaní, abych mohla jezdit po výletech, maximálně polopenze, ale nejradši poznávačky-ale proti gustu žádnej dišputátR^;-D

2 0
možnosti

Ale ani velký hotel z toho nic nevylučuje, fakt! Zkuste to, a až pak naříkejte :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 16,54
  • Průměrná čtenost 1553x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy