Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že si nerozumíme.

Já řidičák nemám, za to jezdím na kole (zbržďuji provoz a vůbec obtěžuji neustále kamsi spěchající řidiče).

Zkuste se někdy projet na kole, a možná, když vám nějaký mladý borec vjede stovkou do protisměru (ale rády to dělají i ženy), tak si porozumíme

0 0
možnosti

Tenhle problém jednou provždy zanedlouho vyřeší plně autonomní vozidla, např. Google Car.

Já osobně vidím řízení jako ZTRÁTU ČASU při přesunu z místa A na místo B - místo toho bych raději pracoval. Když si potom ty ztráty za nějaké období, např. rok, od všech řidičů sečete, dojdete k zajímavému číslu - a to i tehdy, pokud by bylo na práci využitelných třeba jen jedno procento z původního součtu.

1 1
možnosti

A já zase vidím ztrátu času při chození po úřadech.Kdyby úředníci pracovali na směny jako lidi ve firmách, to by se ušetřilo zbytečných budov, zbytečného topení.Spočítejte kolik času se prostojí jen ve frontách a nedej bože když na ten samý úřad musíte dvakrát, třikrát.

Kapitalista když koupí nový stroj, tak se snaží aby se mu co nejdříve zaplatil, tak stroj jede na tři směny.Do kanceláří se nakoupí nové počítače, kopírky atd atd a jede to na jednu směnu.Tak to je mrhání investicemi.

2 0
možnosti

Opravdu hrozné! Řidič dodržuje zákon! Jak s ním můžete sednout do auta?? Takový srab! Předepsaná rychlost je přece od toho, aby se překračovala, že? (Možná i plná čára k tomu, aby se předjížděla.)

Každý normální člověk ví, že "radit" řidiči, kdy předjíždět, může jen sebevrah. Buď se rozhodl předjíždět sám - a pak je "rada" zbytečná. Nebo situaci vyhodnotil jako k předjíždění nevhodnou - a pak ho hloupá rada jen stresuje. Pokud se přece jen rozhodne poslechnout (nutně se značným zpožděním od okamžiku, kdy situaci vyhodnotil spolujezdec), předjíždí chybně a se stresem sníženou schopností rozhodování.

Závěr: Dej bůh ať se s autorem a jemu podobnými arogantními hlupáky na silnicích potkávám co nejméně.

0 1
možnosti

Připadáte mi jako jeden z těch, kdo by se za pomalým traktorem vlekl půl hodiny jenom proto, že je tam nepřerušovaná čára, i když by se dalo několikrát bezpečně předjet - to znamená pro vás čára jako neprostupná zeď, ztráta času pro hafo řidičů, jejich zvýšená nervozita, zvýšená, resp. nerentabilní spotřeba PHM, plačící ekologie. Tak jo, možná pro někoho působím arogantně, ale je to jen zdravý a selský úsudek.

0 0
možnosti

Lidi by měli jezdit maximálně 30-40 km, jinak ať se s pánembohem zmrzačej a zabijou a neotravujou.

1 1
možnosti

Já tak jezdím, jen nevím, co se ostatním nelíbí.8-o

1 0
možnosti

Vycházeje z vlastní zkušenosti, nikoliv vycházejíc.

Jinak bych Vás za spolujezdce nechtěl, pane spisovateli. A už vůbec ne za kočího. Mám rád své kosti v celku a pohromadě.

4 0
možnosti

Díky za jazykovou připomínku a za spisovatele se nepovažuju. A s tím řidičem byste se asi divil. Netvrdím, že jezdím úplně košér, ale asi 350 000 km bez zaviněné nehody, jedna, když to za mnou borec na dálnici nedobrzdil, zatímco já dobrzdil. On nová Octavia, já stařičká Fiesta.

0 0
možnosti

Člověče co to vypouštíte z úst (teda z klávesnice).Vy nevidíte, jak jsou dneska mladí sbebevědomí a když má čerstvý řidičák tak si myslí, že je král.50 let má řidičák a do nepřehledné zatáčky nebo v kopci při stoupání, kam nevidím, tak nepředjíždím.Nejvíc mně právě vytočí ten mladý, když předjíždí na dvojité plné čáře do zatáčky a nevidí co je za ní.

V autoškole je ani neučí, jak se vyměňije píchlé kolo....kolikrát jsem takovému dvacetiletému řidiči pomohl vyměňovat..oni ani nevědí kam se strká hever nebo zvednou auto a pak se diví, že kolo nemohou vyměnit, že se jim točí a nemohou povolit šrouby.

Mám dceru vdanou v Austrálii a tam toto mladí mají omezenou rychlost (jiná barva řidičáku) a pokud dva roku neudělají přestupek pak mají nárok na normální řidičák.Pokud udělají přestupek, pak ZNOVA AUTOŠKOLA A ZNOVA ŘIDIČÁK S OMEZENOU RYCHLOSTÍ.

Bydlím v Krkonoších a tady je hromada kopců.Tito mlaďasové ( jak vy popisujete) na rovné silnici nás v zimě předjíždí a ještě se smějí, jak pomalu jedu, (dělají to hlavně pražáci) ale za pár kilometrů je v kopcích dojedu, protože ONI KLOUŽOU a neumí vyjet kopec se sněhem a vlastně kvůli jejich blbosti je zablokovaný celý kopec, který se normálně nechá vyjet.

Takže jak rád bych potkal takového řidiče jak Vy popisujete, protože bych věděl, že mně svou riskantní jízdou neohrozí.

8 1
možnosti

oprava..utekly mně písmenka

50 let MÁM (jedná se mně )

vyměňuje píchlé kolo

tito mladí ..v Austrálii

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS