Diskuse
Klapka: Cuketa a já poprvé!
Děkujeme za pochopení.
J21i84t89k41a 31Š53t43a22n47c40l94o93v70á
Cuketky miluji. Včera jsem opět tvořila (pěkně na kolečka, na to mleté maso, opět cuketa a navrch sýr), vše správně ochutit, zapéct, výborné je to teplé i studené.
Martine, vám přeji hodně trpělivosti i fantazie a samozřejmě dobrou chuť
M91a97r54t83i66n 98H29a54t51a21l55a
Děkuji, děkuji, na maso a sýr na cuketách si ale stále ještě netroufám.
S58y80l14v78a 98H65e66i87d22l71e65r83o52v93á
Tomu, kdo má IQ, nechutnají tykve - http://sylvaheidlerova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=547399
M35a34r28t22i31n 76H45a85t97a87l66a
Anebo jinak: Ten, kdo má rád tykve, má vysoké IQ!
H17o49r75s95t 69A73n43t73o72n 71H39a43s48l74b37a15u58e30r
Martine, pokračuj a Pohlreicha nahradíš
M71i60c93h30a33l 97T34e89s23a94ř
Jinak v jednoduchosti je krása: cuketa na kostičky s DOBRÝMI rajčaty podušená, zalitá zrtaceným vejcem, navoněná trochou bazalky a kapkou DOBRÉHO oliváče... podávaná s ciabbatou..
To je snídaně kterou si kvůli dostupnosti surovin dopřeju jen párkrát do roka, ale v zimě na ní toužebně vzpomínám
H16a89n41a 57V26l22k25o11v90á
Pojal jste to vskutku chlapácky a zgruntu.
Já cuketu miluji natolik, že v létě si ji kupuji v obchodě i když ji občas dostanu i od tchýně.
Používám ji ovšem k večeři jako přílohu k nějaké hodnotné bílkovině - masu, krevetám... Stačí ji jen lehce potřít olivovým olejem a posolit. Se sušením se nezdržuji. Pro fajnšmekry a chlapáky přidám do olivového oleje česnek.
Bude to i tím, že je mi líno balit do trojobalu i květák...Maximálně řízky z masa.
M49a77r31t74i95n 90H79a47t92a70l86a
No, já si ji taky chtěl koupit, ale v "mém" obchodě tam v pátek stála od pondělí a 5,50, takže 6 Kč. Nejdřív byla větší, pak menší než střední okurek. Jenom olej, česnek, sůl a maso - budu si pamatovat a informovat díky!
M65a27r36i45e 88Š81í75p45k75o18v83á
Hmm...tedy na Michelina to fakt není!:-D těch nedoukových chyb je tam tedy dost:-)))))
No, pokud mohu lehce naznačit, tak řízek je řízek, co si budeme říkat, že?
A cuketa? Ta je nejlepší tedy mladší:-))), a třeba jako ratatoille.
Nebo jí opeču na pánvi (bez pocení, není to lilek, který může být nahořklý), přidám nakrájené žampióny, a nakonec, treba až na talíři, parmezán:-))
Ale tak...i snaha se cení:-D (ne, zubí)
M58a75r33t52i16n 26H20a92t42a28l50a
Cože? Na Michelina není? Ani když se budu jídlo od jídla zlepšovat?
M62i49c85h97a38l 52T59e40s29a36ř
Kdo trápí tak dobrou surovinu jako cuketa v trojobalu, je za to po zásluze potrestán právě takhle. Tomu se říká rychlokarma
- Počet článků 625
- Celková karma 16,54
- Průměrná čtenost 1553x
Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.
Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.
neviditelny text