Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U takového Anděla Páně 2 stojí za to posedět a zaposlouchat se do konečných melodií...

To obecně nemá často s pózou nic společného Martine, ani s hrou na slušného :) No, a vzhledem k tomu, že jsem autobusem nebyl v kině, ani nepamatuji...v klidu nechám ty spěchající hňupy pomlet se u východu a pak s dětmi bezpečně vyjdu k autu ;)

0 0
možnosti

Na Anděla Páně 2 slýchám samou chválu, teď dokonce i titulkovou! Tedy, melodijní. Já v blogu nadhodil co a jak si myslím, trochu jsem zavzpomínal, ale pořád se nedopátral důvodu nebo příčiny změny. Že by lidé opravdu zvolnili a už se nikam a za ničím neženou? Oj, to by bylo příjemné zjištění.:-)

0 0
možnosti

Není to tím, že doba se změnila? Lidi prostě v kině nespěchají, asi si tam jdou užít drahý lístek.

0 0
možnosti

Užít tak, že si tam ještě pět dalších minut v klidu pohoví. :-) Možná by mělo kino zavést nákup lístku pro jen tak hodinové sezení za 10 Kč, a s titulkami za dvacku.

0 0
možnosti

Příště se vyčůrejte ještě před představením a máte po problému. :-)

2 0
možnosti
Foto

Ani já, Martine, nebyl dlouho v kině R^;-D

1 0
možnosti

Jak vidíš, je to tam teď dost jiné. Šustí se tam a neodchází se tam. No a teď si uvědomuju, byl jsem úplně na kraji, že dokonce ani na záchod jsem nikoho neviděl odejít!

0 0
možnosti

Ono nejde o to přečíst si, kdo nosil rejžovi kafe, ale trochu ten film vstřebat, než se zvednete a poženete se někam jinam. I když věřím, že existují filmy, kde vstřebávání není třeba. ;-)

1 0
možnosti

Jenomže kdybych si měl vybrat mezi vstřebáváním a stihnutím odjezdu posledního autobusu z města domů, je volba jasná.

0 0
možnosti

J13i50ř35í 39H64r54b78e95k

18. 12. 2016 9:34

To mě spíš víc vadí ta „hra na necivilizovanost“ -> lidé neustále chroupající praženou kukuřici. Docela bych uvítal spešl kina, ve kterých se toto neprovádí a lidé se tam nechodí najíst, ale shlédnout film.

3 0
možnosti

Jo, tak myslíte vyrušující a nevyrušující kina? To určitě ne, ale vidíte, tady právě, to je případ toho, kde by se měla projevit slušnost a vychovanost. A představte si ten paradox - takový chroustal se během titulků odejít bojí. Proč?

0 0
možnosti
Foto

M43a62r55t65i78n 60Š72i58k

18. 12. 2016 8:51

Že by snad proto, že spousta filmů je "dohráno" nějakou krátkou scénkou až po titulcích? Že jste takový ještě nikdy neviděl, nebo nezažil? No jasně... Nemohl jste. Byl jste první u východu....:-)

2 0
možnosti

:-)No, byl i nebyl jsem první u východu. Protože vím, že u některých titulků jdou nepovedené, zpěvné či taneční záběry. Určitě proto, aby se diváci ještě udrželi v pozornosti - kvůli titulkům. O to samé se snaží i nějaký ten výjev na konci titulků, což neujde jen velmi zvídavému divákovi. Ale mezi námi - kdyby to byla až taková pecka, určitě by se objevila už ve filmu;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS